
CREATIVE SUSTAINABLE FOOD
& EVENT CONSULTANT
Laten we nieuwe deuren openenen en eetbare avonturen creëren die hun oorsprong vinden in de natuur. Een verhaal dat gevormd wordt van grond tot mond. Met passie en inspiratie gevoed vanuit de natuur. Om te komen tot de harmonie die onze planeet en het leven daarop zo mooi maakt.
Ik help je met dat verhaal. Van concept tot uitvoering.
Hoe
In een eerste kennismaking licht ik mijn filosofie toe, bespreken we de uitdaging en kijken we op welke manier daaraan invulling gegeven kan worden. Dit leidt tot een concreet voorstel op basis waarvan we gaan werken.


Voor wie
Het ontwikkelen en uitwerken van concepten kan voor de gehele hospitality branche; van entrepreneurs tot overheden, van scholen tot restaurants, van hotels tot festivals. Ik ben door de jaren heen met alles in aanraking gekomen en heb samen met opdrachtgevers prachtige concepten tot stand laten komen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Op welke manier
Vanuit mijn filosofie werk ik volgens een aantal stappen die allemaal van elkaar afhankelijk zijn. Niet iedere stap behoeft opnieuw aandacht. Maar om een unieke beleving te creëren dienen alle elementen op elkaar afgestemd te worden. Hieronder zie je welke stappen we doorlopen om van concept tot realiteit te komen. Klik op de elementen voor meer informatie